• 0

Maleisië: Ontvoerde pastor ruim twee weken spoorloos

Raymond Koh is 13 februari op klaarlichte dag ontvoerd door gemaskerde mannen. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de 62-jarige pastor uit Maleisië. “Mijn kinderen en ik maken ons veel zorgen om Raymond”, zegt zijn vrouw Liew Sow Yoke.

Politieonderzoek heeft tot op heden niets opgeleverd. Bewakingscamerabeelden van een nabijgelegen huis laten zien dat de ontvoering is uitgevoerd door beroepscriminelen. De auto van de pastor werd binnen één minuut klemgereden door vijf auto’s. Twee criminelen op motoren leidden het overige verkeer bij de plek vandaan.

“Laten we blijven bidden voor zijn vrijlating en veiligheid. Bid ook voor de veiligheid van mij en mijn kinderen. Laten we volharden in gebed, want het gebed van de rechtvaardige vermag veel”, zegt Liew. In een emotionele videoboodschap roept ze de ontvoerders op haar man veilig te laten terugkeren. Bekijk hier de video:  https://nl-nl.facebook.com/opendoorsnl/

Gebedspunten
• Bid voor de veiligheid van pastor Raymond. Bid dat hij in deze benarde situatie op de Heere God blijft vertrouwen. Bid dat hij standvastig blijft en trouw aan Jezus.
• Liew en de kinderen zijn heel erg bezorgd. Bid voor hen. Bid dat ook zij standvastig blijven en trouw aan Jezus
• Bid dat de ontvoerders tot inkeer komen en de pastor spoedig vrijlaten. Bid dat zij Jezus gaan kennen en volgen als hun Heer en Heiland.